Despre noi

Pentru profesionalism. Suntem bine pregătiți în toate domeniile de activitate și asigurăm calitatea serviciilor medicale la standarde înalte.

Cine suntem noi?

Centrul Medical MediPartner oferă servicii medicale realizate de o echipă de profesioniști, formată din 13 specialități medicale: Ginecologie; Gastroenterologie; Urologie; Endocrinologie; Reumatologie; Alergologie; Pediatrie; Neurologie; Infecționist; Pneumologie; Cardiologie; Otorinolaringologie. În munca pe care o depunem zi de zi suntem ghidați de valori și viziuni pentru a face totul cu profesionalism și pasiune. Cabinetele noastre sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație, pentru a ne asigura că serviciile pe care le oferim pentru tine sunt la cea mai înaltă calitate. La Centrul nostru poti beneficia de mai multe tipuri de ecografii, în funcție de specialitate, ca: ecografie abdominală generală, ecografie tiroidei; ecografie musculoscheletală. Ne dorim să oferim pacienților noștri servicii integrale, la cele mai înalte standarde. Pentru asta, depunem continuu eforturi ca să ne îmbunătățim și ca să asigurăm calitatea dorită și siguranța actului medical. Noi ne dezvoltăm în permanență tocmai din dorința de a satisface cele mai exigente și complexe solicitări din domeniul clinic și medical.

De ce să ne alegi pe noi?

⇰ Pentru profesionalism. Suntem bine pregătiți în toate domeniile de activitate și asigurăm calitatea serviciilor medicale la standarde înalte.
⇰ Pentru atmosfera. Te vom trata cu respect, răbdare şi amabilitate.
⇰ Pentru accesibilitate. Suntem ușor de găsit, 2 centre în mun. Chișinău: sec. Botanica, or. Codru, str. Mihai Eminescu 31 (intrarea din str. Grenoble) și sec. Rîșcani, bd. Moscova 15/7 și un centru în or. Cahul, str. Ștefan Cel Mare 29/B.
⇰ Pentru dotare cu aparate performante. Îți punem la dispoziție aparatură de ultimă generație și condiții moderne.
⇰ Pentru grijă. Sănătatea ta este prioritatea noastră!

Parteneriat cu Laboratorul medical Synevo

Centru Medical MediPartner face parte din medicover Diagnostic Services Suedia prezent în Republica Moldova prin rețea de laborator și puncte de recoltare Synevo. Synevo principalul furnizor de servicii în diagnostic de laborator în Moldova, ce oferă peste 2000 de tipuri de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. Synevo Moldova administrează o rețea națională de 5 laboratoare și 24 centre de recoltare a probelor biologice și realizează peste un milion de teste anual.

Pentru mai multe informmatii accesați www.synevo.md.

Grafic de lucru

Luni-Vineri 08:00-18:00
Sâmbătă 08:00-14:00
Duminicâ Zi liberă

 Despre noi